Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0560704 - ÚCHP 2023 eng A3 - Přednáška/prezentace nepublikovaná
    Topiař, Martin - Sajfrtová, Marie - Sovová, Helena
    Fractionation of hydrolysed plant oils using supercritical carbon dioxide.
    [International Congress of Chemical and Process Engineering CHISA 2022 /26./. Prague, 21.08.2022-25.08.2022]
    Způsob prezentace: Přednáška
    Pořadatel akce: Czech Society of Chemical Engineering
    URL akce: https://2022.chisa.cz/ 
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: plant oils * carbon dioxide * fractionation
    Obor OECD: Chemical engineering (plants, products)
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0333561
     
     
  2. 2.
    0392867 - ÚCHP 2014 RIV cze P - Patentový dokument
    Vlček, T. - Kuncová, Gabriela - Šabata, Stanislav - Hetflejš, Jiří
    Způsob přípravy alkydových pryskyřic, urethanizovaných alkydů a urethanových olejů.
    [Process for Producing Alkyd Resins, Urethane Alkyds and Urethane Oils.]
    2013. Vlastník: ÚCHP AV ČR, v. v. i. - SYNPO a,.s. Datum udělení patentu: 11.4.2013. Číslo patentu: 303842
    Grant CEP: GA MPO 2A-3TP1/108
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: alkyd resins * enzymatic catalysis * plant oils
    Kód oboru RIV: CE - Biochemie
    http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=1788001&lan=cs
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0221646
     
     
  3. 3.
    0321677 - ÚOCHB 2009 RIV US eng M - Část monografie knihy
    Zarevúcka, Marie - Wimmer, Zdeněk
    Application of lipases to substances with pharmacological importance (polyunsaturated fatty acids).
    [Aplikace lipas na farmakologicky významné látky (polynenasycené mastné kyseliny).]
    Biocatalysis Research progress. New York: Nova Publishers, 2008 - (Romano, F.; Russo, A.; Bavaro, T.), s. 155-186. ISBN 978-1-60456-619-2
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40550506; CEZ:AV0Z50380511
    Klíčová slova: lipase * polyunsaturated fatty acids * plant oils * structured lipids
    Kód oboru RIV: CC - Organická chemie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0170145
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.