Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0447405 - ÚMCH 2016 RIV DE eng J - Článek v odborném periodiku
    Fortelný, Ivan - Ostafinska, Aleksandra - Michálková, Danuše - Jůza, Josef - Mikešová, Jana - Šlouf, Miroslav
    Phase structure evolution during mixing and processing of poly(lactic acid)/polycaprolactone (PLA/PCL) blends.
    Polymer Bulletin. Roč. 72, č. 11 (2015), s. 2931-2947. ISSN 0170-0839. E-ISSN 1436-2449
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA14-17921S; GA ČR GAP106/11/1069
    Institucionální podpora: RVO:61389013
    Klíčová slova: polymer blends * morphology evolution * poly(lactic acid)
    Kód oboru RIV: CD - Makromolekulární chemie
    Impakt faktor: 1.371, rok: 2015
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0250052
     
     
  2. 2.
    0388051 - ÚMCH 2013 RIV DE eng J - Článek v odborném periodiku
    Dimzoski, Bojan - Fortelný, Ivan - Šlouf, Miroslav - Sikora, Antonín - Michálková, Danuše
    Morphology evolution during cooling of quiescent immiscible polymer blends: matrix crystallization effect on the dispersed phase coalescence.
    Polymer Bulletin. Roč. 70, č. 1 (2013), s. 263-275. ISSN 0170-0839. E-ISSN 1436-2449
    Grant CEP: GA AV ČR IAA200500903
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40500505
    Klíčová slova: polymer blends * coalescence * morphology evolution
    Kód oboru RIV: BJ - Termodynamika
    Impakt faktor: 1.491, rok: 2013
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0217249
     
     
  3. 3.
    0345482 - ÚMCH 2011 CZ eng A - Abstrakt
    Dimzoski, Bojan - Fortelný, Ivan - Šlouf, Miroslav - Jůza, Josef
    The effect of cooling on droplets coalescence in immiscible polymer blends.
    Career in Polymers II. Praha: Ústav makromolekulární chemie AV ČR, 2010. P_2. ISBN 978-80-85009-62-0.
    [Workshop "Career in Polymers" /2./. 23.07.2010-24.07.2010, Praha]
    Grant CEP: GA AV ČR IAA200500903
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40500505
    Klíčová slova: polymer blends * morphology evolution * coalescence
    Kód oboru RIV: BJ - Termodynamika
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0186746
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.