Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0583544 - BC 2024 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
    Bogdan, D. F. - Baricz, A. I. - Chiciudean, I. - Bulzu, Paul-Adrian - Cristea, A. - Nastase-Bucur, R. - Levei, E. A. - Cadar, O. - Sitar, C. - Banciu, H.L. - Moldovan, O. T.
    Diversity, distribution and organic substrates preferences of microbial communities of a low anthropic activity cave in North-Western Romania.
    Frontiers in Microbiology. Roč. 14, Feb (2023), č. článku 962452. ISSN 1664-302X. E-ISSN 1664-302X
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GJ20-23718Y
    Institucionální podpora: RVO:60077344
    Klíčová slova: level physiological profiles * altamira cave * bacterial * classification * environments * growth * carbon * microbial communities * cave ecosystems * amplicon sequencing * karst cave * community-level physiological profiles
    Obor OECD: Microbiology
    Impakt faktor: 5.2, rok: 2022
    Způsob publikování: Open access
    https://doi.org/10.3389/fmicb.2023.962452
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0351558
     
     
  2. 2.
    0563144 - GLÚ 2023 SI slv A - Abstrakt
    Zupan Hajna, N. - Bosák, Pavel - Mihevc, A. - Filip, Jiří - Banáš, M. - Krmíček, Lukáš - Lisá, Lenka - Matoušková, Šárka - Rohovec, Jan - Skála, Roman - Šťastný, Martin - Ulrych, Jaromír
    Netipičnih jamski sedimenti iz Grofove jame na Krasu kot informacija o izbruhu Smrekovškega stratovulkana.
    Zbornik pozvetkov. Ljubljana: Slovensko geološko društvo, 2022 - (Rman, N.; Bračič Železnik, B.; Žvab Rožič, P.). s. 102-102. ISBN 978-961-95928-2-3.
    [Slovenski geološki kongres /6./. 03.10.2022-05.10.2022, Rogaška Slatina]
    Grant ostatní: AV ČR(CZ) SAZU-19-01
    Program: Bilaterální spolupráce
    Institucionální podpora: RVO:67985831
    Klíčová slova: Montmorillonite clay * karst cave * geochemistry * dating * Smrekovec Volcenic Centre * Classical Karst
    Obor OECD: Geology
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0335229
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.