Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0379732 - ÚIACH 2013 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Flodrová, Dana - Šalplachta, Jiří - Benkovská, Dagmar - Bobálová, Janette
    Application of proteomics to hordein screening in the malting process.
    European Journal of Mass Spectrometry. Roč. 18, č. 3 (2012), s. 323-332. ISSN 1469-0667
    Grant CEP: GA MŠMT 1M0570; GA MŠMT(CZ) EE2.3.20.0182; GA ČR(CZ) GPP503/12/P395
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
    Klíčová slova: barley * hordein * proteomics * mass spectrometry
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Impakt faktor: 1.259, rok: 2012
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0007115
     
     
  2. 2.
    0330384 - ÚIACH 2010 HU eng A - Abstrakt
    Šalplachta, Jiří - Flodrová, Dana - Bobálová, Janette
    Investigation of changes of hordein profile during malting process.
    [Zkoumání změn profilu hordeinu během sladování.]
    3rd Central and Eastern European Proteomics Conference. Book of Abstracts. Budapest, 2009. s. 71. ISBN 978-963-9319-99-8.
    [Central and Eastern European Proteomics Conference /3./. 06.10.2009-09.10.2009, Budapest]
    Grant CEP: GA MŠMT 1M0570
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
    Klíčová slova: MALDI * hordein * malting
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0176184
     
     
  3. 3.
    0329714 - ÚIACH 2010 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Šalplachta, Jiří - Bobálová, Janette
    MALDI-TOF mass spectrometry of hordeins: rapid approach for identification of malting barley varieties.
    [MALDI-TOF hmotnostní spektrometrie hordeinů: rychlý nástroj pro identifikaci sladovnických odrůd ječmene.]
    Journal of Mass Spectrometry. Roč. 44, č. 9 (2009), s. 1287-1292. ISSN 1076-5174. E-ISSN 1096-9888
    Grant CEP: GA MŠMT 1M0570
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
    Klíčová slova: MALDI * hordein * variety identification
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Impakt faktor: 3.411, rok: 2009
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0175671
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.