Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0534741 - MÚA 2021 RIV CZ cze C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Franc, Martin
    Vybrané problémy jakosti potravin v letech 1950–1970.
    [Selected issues of food quality in 1950–1970.]
    1. ročník konference Food technology, food quality. Nové trendy v úchově potravin. Sborník příspěvků. Praha: Ústav konzervace potravin, VŠCHT, 2020 - (Škorpilová, T.; Rajchl, A.), s. 22-35. ISBN 978-80-7592-061-4.
    [Food technology, food quality. Nové trendy v úchově potravin. Praha (CZ), 06.02.2020-06.02.2020]
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA20-17501S
    Institucionální podpora: RVO:67985921
    Klíčová slova: Czechoslovakia, 1950-1970 * food quality * food substitutes
    Obor OECD: History (history of science and technology to be 6.3, history of specific sciences to be under the respective headings)
    https://ukp.vscht.cz/files/uzel/0052310/0001~~C07KL8o7vDZbwcjAyAAA.pdf?redirected
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0312919
     
     
  2. 2.
    0377667 - MÚA 2013 RIV CZ cze J - Článek v odborném periodiku
    Franc, Martin
    Výmysly německých profesorů i návrat ke zkušenostem předků. Přírodní potravinové náhražky za 1. světové války v českých zemích.
    [Concoctions of German professors - and back to ancestral experience. Natural food substitutes in the Czech lands during the First World War.]
    Práce z dějin Akademie věd. Roč. 4, č. 1 (2012), s. 1-16. ISSN 1803-9448
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z80770509
    Klíčová slova: World War I * food substitutes * physiology of nutrition
    Kód oboru RIV: AB - Dějiny
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0209764
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    MUA_0377667.pdf15365.6 KBVydavatelský postprintpovolen
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.