Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0392299 - ÚH 2014 RIV JP eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Filip, Petr - David, Jiří
    Non-monotonous behaviour of shear viscosity - Empirical modelling.
    Recent advances in automatic control, modelling and simulation. Fukuoka: WSEAS Press, 2013 - (Fujita, H.; Tuba, M.; Sasaki, J.), s. 40-44. ISBN 978-1-61804-177-7. ISSN 1790-5117.
    [Recent advances in automatic control, modelling and simulation. Morioka City (JP), 23.04.2013-25.04.2013]
    Grant CEP: GA ČR GA103/09/2066
    Institucionální podpora: RVO:67985874
    Klíčová slova: empirical modelling * Non-monotonous viscosity * Flow curves
    Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0227135
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    Filip, Non-monotonous behaviour of shear viscosity - Empirical modelling, 2013.pdf0367.3 KBAutorský preprintvyžádat
     
     
  2. 2.
    0104392 - UH-J 20043014 RIV CZ eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    David, Jiří - Filip, Petr
    On empirical modelling of \"discontinuous\" experimental flow curves.
    [K empirickému modelování "nespojitých" experimentálních tokových křivek.]
    Proceedings of the 12th international conference on transport and sedimentation of solid particles. Praha: Ústav pro hydrodynamiku AV ČR, 2004 - (Vlasák, P.; Filip, P.; Sobota, J.), s. 221-227. ISBN 80-239-3465-1.
    [International conference on transport and sedimentation of solid particles /12./. Praha (CZ), 20.08.2004-24.08.2004]
    Grant CEP: GA AV ČR IAA2060004; GA AV ČR KSK2076106
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z2060917
    Klíčová slova: empirical rheological models * viscosity * flow curves
    Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0011664
     
     
  3. 3.
    0098355 - ÚH 2008 RIV CZ cze K - Konferenční příspěvek (tuzemská konf.)
    Šedivá, A. - Štern, Petr - Panovská, Z. - Pokorný, J.
    Texturní a reologické vlastnosti kečupů.
    [Textural and rheological properties of ketchups.]
    Sborník příspěvků: 38. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin. Praha: VÚPP, 2007 - (Holasová, M.; Fiedlerová, V.; Špicner, J.), s. 1-4. ISSN 1802-1433.
    [Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin. Skalský dvůr (CZ), 21.05.2007-23.05.2007]
    Grant CEP: GA AV ČR IAA2060404
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
    Klíčová slova: flow curves * Herschel-Bulkley model * ketchups
    Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0157282
     
     
  4. 4.
    0098351 - ÚH 2008 SE eng A - Abstrakt
    Pokorný, J. - Štern, Petr - Šedivá, A. - Míková, K. - Valentová, H. - Panovská, Z.
    Relations between rheological and textural characteristics in different oil content.
    [Vztahy mezi reologickými a texturními charakteristikam majonéz s různým obsahem oleje.]
    Oils, fats and lipids: from science to applications. Gothenburg: Convenion center, 2007. s. 276.
    [Euro fed lipid congress /5./. 16.09.2007-19.09.2007, Gothenburg]
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
    Klíčová slova: mayonnaises * textural characteristics * flow curves
    Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0157280
     
     
  5. 5.
    0098343 - ÚH 2008 RIV CZ cze C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Štern, Petr - Pokorný, J. - Šedivá, A. - Vykutilová, T.
    Stabilita emulgovaných tuků z hlediska reologie a senzoriky.
    [Stability of margarines from the viewpoint of rheology and sensorics.]
    Sborník přednášek z 45. mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků. Praha: Unilever, 2007, s. 97-101. ISBN 978-80-86238-14-2.
    [Mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků /45./. Janov nad Nisou (CZ), 16.05.2007-18.05.2007]
    Grant CEP: GA AV ČR IAA2060404
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
    Klíčová slova: margarines * flow curves
    Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0157274
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.