Výsledky vyhledávání
- 1.0392299 - ÚH 2014 RIV JP eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
Filip, Petr - David, Jiří
Non-monotonous behaviour of shear viscosity - Empirical modelling.
Recent advances in automatic control, modelling and simulation. Fukuoka: WSEAS Press, 2013 - (Fujita, H.; Tuba, M.; Sasaki, J.), s. 40-44. ISBN 978-1-61804-177-7. ISSN 1790-5117.
[Recent advances in automatic control, modelling and simulation. Morioka City (JP), 23.04.2013-25.04.2013]
Grant CEP: GA ČR GA103/09/2066
Institucionální podpora: RVO:67985874
Klíčová slova: empirical modelling * Non-monotonous viscosity * Flow curves
Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0227135Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup Filip, Non-monotonous behaviour of shear viscosity - Empirical modelling, 2013.pdf 0 367.3 KB Autorský preprint vyžádat - 2.0104392 - UH-J 20043014 RIV CZ eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
David, Jiří - Filip, Petr
On empirical modelling of \"discontinuous\" experimental flow curves.
[K empirickému modelování "nespojitých" experimentálních tokových křivek.]
Proceedings of the 12th international conference on transport and sedimentation of solid particles. Praha: Ústav pro hydrodynamiku AV ČR, 2004 - (Vlasák, P.; Filip, P.; Sobota, J.), s. 221-227. ISBN 80-239-3465-1.
[International conference on transport and sedimentation of solid particles /12./. Praha (CZ), 20.08.2004-24.08.2004]
Grant CEP: GA AV ČR IAA2060004; GA AV ČR KSK2076106
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z2060917
Klíčová slova: empirical rheological models * viscosity * flow curves
Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0011664 - 3.0098355 - ÚH 2008 RIV CZ cze K - Konferenční příspěvek (tuzemská konf.)
Šedivá, A. - Štern, Petr - Panovská, Z. - Pokorný, J.
Texturní a reologické vlastnosti kečupů.
[Textural and rheological properties of ketchups.]
Sborník příspěvků: 38. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin. Praha: VÚPP, 2007 - (Holasová, M.; Fiedlerová, V.; Špicner, J.), s. 1-4. ISSN 1802-1433.
[Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin. Skalský dvůr (CZ), 21.05.2007-23.05.2007]
Grant CEP: GA AV ČR IAA2060404
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
Klíčová slova: flow curves * Herschel-Bulkley model * ketchups
Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0157282 - 4.0098351 - ÚH 2008 SE eng A - Abstrakt
Pokorný, J. - Štern, Petr - Šedivá, A. - Míková, K. - Valentová, H. - Panovská, Z.
Relations between rheological and textural characteristics in different oil content.
[Vztahy mezi reologickými a texturními charakteristikam majonéz s různým obsahem oleje.]
Oils, fats and lipids: from science to applications. Gothenburg: Convenion center, 2007. s. 276.
[Euro fed lipid congress /5./. 16.09.2007-19.09.2007, Gothenburg]
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
Klíčová slova: mayonnaises * textural characteristics * flow curves
Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0157280 - 5.0098343 - ÚH 2008 RIV CZ cze C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
Štern, Petr - Pokorný, J. - Šedivá, A. - Vykutilová, T.
Stabilita emulgovaných tuků z hlediska reologie a senzoriky.
[Stability of margarines from the viewpoint of rheology and sensorics.]
Sborník přednášek z 45. mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků. Praha: Unilever, 2007, s. 97-101. ISBN 978-80-86238-14-2.
[Mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků /45./. Janov nad Nisou (CZ), 16.05.2007-18.05.2007]
Grant CEP: GA AV ČR IAA2060404
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
Klíčová slova: margarines * flow curves
Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0157274