Výsledky vyhledávání
- 1.0552136 - MBÚ 2022 RIV CZ cze V - Výzkumná zpráva
Palyzová, Andrea - Marešová, Helena
Mikrobiologická analýza a identifikace organismů v produktech z mladého kokosu.
[Microbial analysis and identification of organisms in products from young cocco.]
Praha: Wild & Coco s.r.o., 2021. 18 s.
Institucionální podpora: RVO:61388971
Klíčová slova: microorganism * coco * fermantation * microbiome
Obor OECD: Microbiology
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0327290 - 2.0365398 - ÚCHP 2013 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
Habart, J. - Tlustoš, P. - Balík, J. - Pavlíková, D. - Hanč, A. - Jelínek, F. - Pohořelý, Michael - Punčochář, Miroslav
Soustava pro fermentaci pevné biomasy.
[A System for Solid Biomass Fermentation.]
2011. Vlastník: Česká zemědělská univerzita - Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i. Datum udělení vzoru: 21.03.2011. Číslo vzoru: 21952
Grant CEP: GA ČR(CZ) GA104/07/0977; GA MŠMT 2B08048
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40720504
Klíčová slova: fermantation * composting * biomass
Kód oboru RIV: CI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství
http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=1563444&lan=cs
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0200648 - 3.0166744 - UCHP-M 20030061 SK eng A - Abstrakt
Brányik, Tomáš - Vicente, A. A. - Cruz, J. M. M. - Teixeira, J.
Continuous Beer Fermentation with Yeast Immobilized on Spent Grains - The Effect of Operational Conditions.
Proceedings. Bratislava: Slovak University of Technology, 2003 - (Markoš, J.; Štefuca, V.). s. 52. ISBN 80-227-1889-0.
[International Conference of Slovak Society of Chemical Engineering /30./. 26.05.2003-30.05.2003, Tatranské Matliare]
Grant ostatní: GA-(PT) 3541/2000
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z4072921
Klíčová slova: beer fermantation * immobilized
Kód oboru RIV: CI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0063853