Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0333135 - ÚOCHB 2010 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Böhm, S. - Exner, Otto
    Interaction of two functional groups through the benzene ring: Theory and experiment.
    Journal of Computational Chemistry. Roč. 30, č. 7 (2009), s. 1069-1074. ISSN 0192-8651. E-ISSN 1096-987X
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40550506
    Klíčová slova: B3LYP * benzene derivatives * enthalpy of formation * resonance
    Kód oboru RIV: CF - Fyzikální chemie a teoretická chemie
    Impakt faktor: 3.769, rok: 2009
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0178200
     
     
  2. 2.
    0194102 - UOCHB-X 20010184 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Roux, M. V. - Jiménez, P. - Mayorga, P. A. - Dávalos, J. Z. - Böhm, S. - Exner, Otto
    Energy of crowded molecules: 3,4,5-trimethoxybenzoic acid.
    Journal of Physical Chemistry A. Roč. 105, - (2001), s. 7926-7932. ISSN 1089-5639. E-ISSN 1520-5215
    Grant CEP: GA ČR GA203/99/1454
    Grant ostatní: DGI(ES) BQU2000-1497
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z4055905
    Klíčová slova: enthalpy of combustion * enthalpy of formation
    Kód oboru RIV: CC - Organická chemie
    Impakt faktor: 2.630, rok: 2001
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0002759
     
     
  3. 3.
    0099434 - UCHP-M 20080076 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Bureš, M. - Pekárek, Vladimír - Ocelka, T.
    Thermochemical Properties and Relative Stability of Polychlorinated Biphenyls.
    [Termodynamické vlastnosti a relativní stability polychlorovaných bifenylů.]
    Environmental Toxicology and Pharmacology. Roč. 25, 2 (2008) , s. 148-155. ISSN 1382-6689. E-ISSN 1872-7077
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA104/07/1212
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40720504
    Klíčová slova: pcb * dihedral angle * enthalpy of formation
    Kód oboru RIV: CI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství
    Impakt faktor: 1.051, rok: 2008
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0158041
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.