Výsledky vyhledávání
- 1.0572458 - ÚŽFG 2024 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
Killer, Jiří - Neužil Bunešová, V. - Modráčková, N. - Vlková, E. - Pechar, R. - Šplíchal, Igor
Lactulose in combination with soybean lecithin has a cryoprotective effect on probiotic taxa of bifidobacteria and Lactobacillaceae.
Letters in Applied Microbiology. Roč. 76, č. 2 (2023), č. článku ovad008. ISSN 0266-8254. E-ISSN 1472-765X
Grant CEP: GA ČR(CZ) GA20-03997S
Institucionální podpora: RVO:67985904 ; RVO:61388971
Klíčová slova: lactulose * lecithin * cryoprotective agents
Obor OECD: Microbiology; Environmental biotechnology (MBU-M)
Impakt faktor: 2.4, rok: 2022
Způsob publikování: Open access
https://academic.oup.com/lambio/article/76/2/ovad008/6993074?login=true
Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0343126 - 2.0494040 - FZÚ 2019 RIV US eng A - Abstrakt
Golan, Martin - Sedláková, Silvia - Mičová, Júlia - Šebera, Jakub - Kratochvílová, Irena - Richter, J. - Řeha, David - Falk, Martin - Falková, Iva - Bačíková, Alena - Pagáčová, Eva - Varga, K.
Freezing processes in cryoprotective solutions of ME2SO, trehalose and antifreeze protein APAFP752 and their impact on chromatin condition of cryopreserved cells.
Cryobiology. Elsevier. Roč. 71, č. 3 (2015), s. 561-561. ISSN 0011-2240. E-ISSN 1090-2392
Institucionální podpora: RVO:68378271 ; RVO:61388971 ; RVO:68081707
Klíčová slova: cryoprotective agents * freezing * cryopreservation
Obor OECD: Biophysics
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0287284