Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0572458 - ÚŽFG 2024 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Killer, Jiří - Neužil Bunešová, V. - Modráčková, N. - Vlková, E. - Pechar, R. - Šplíchal, Igor
    Lactulose in combination with soybean lecithin has a cryoprotective effect on probiotic taxa of bifidobacteria and Lactobacillaceae.
    Letters in Applied Microbiology. Roč. 76, č. 2 (2023), č. článku ovad008. ISSN 0266-8254. E-ISSN 1472-765X
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA20-03997S
    Institucionální podpora: RVO:67985904 ; RVO:61388971
    Klíčová slova: lactulose * lecithin * cryoprotective agents
    Obor OECD: Microbiology; Environmental biotechnology (MBU-M)
    Impakt faktor: 2.4, rok: 2022
    Způsob publikování: Open access
    https://academic.oup.com/lambio/article/76/2/ovad008/6993074?login=true
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0343126
     
     
  2. 2.
    0494040 - FZÚ 2019 RIV US eng A - Abstrakt
    Golan, Martin - Sedláková, Silvia - Mičová, Júlia - Šebera, Jakub - Kratochvílová, Irena - Richter, J. - Řeha, David - Falk, Martin - Falková, Iva - Bačíková, Alena - Pagáčová, Eva - Varga, K.
    Freezing processes in cryoprotective solutions of ME2SO, trehalose and antifreeze protein APAFP752 and their impact on chromatin condition of cryopreserved cells.
    Cryobiology. Elsevier. Roč. 71, č. 3 (2015), s. 561-561. ISSN 0011-2240. E-ISSN 1090-2392
    Institucionální podpora: RVO:68378271 ; RVO:61388971 ; RVO:68081707
    Klíčová slova: cryoprotective agents * freezing * cryopreservation
    Obor OECD: Biophysics
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0287284
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.