Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0531724 - ÚEB 2021 RIV PT eng J - Článek v odborném periodiku
    Aubert, L. - Konrádová, Daniela - Kebbas, S. - Barris, S. - Quinet, M.
    Comparison of high temperature resistance in two buckwheat species Fagopyrum esculentum and Fagopyrum tataricum.
    Journal of Plant Physiology. Roč. 251, JUL (2020), č. článku 153222. ISSN 0176-1617. E-ISSN 1618-1328
    Institucionální podpora: RVO:61389030
    Klíčová slova: Antioxidant * Common buckwheat * Flower fertility * Heat * Photosynthesis * Tartary buckwheat
    Obor OECD: Plant sciences, botany
    Impakt faktor: 3.549, rok: 2020
    Způsob publikování: Open access
    http://doi.org/10.1016/j.jplph.2020.153222
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0310338
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    2020_Aubert_Journal of plant physiology_153222.pdf2635.2 KBJinápovolen
     
     
  2. 2.
    0427053 - ÚVGZ 2015 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Kalinová, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Moos, Martin
    Verification of presence of caprolactam in sprouted achenes of Fagopyrum esculentum Moench and its influence on plant phenolic compound content.
    Food Chemistry. Roč. 157, 15 Aug (2014), s. 380-384. ISSN 0308-8146. E-ISSN 1873-7072
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) ED1.1.00/02.0073; GA MŠMT(CZ) LD11016
    Institucionální podpora: RVO:67179843
    Klíčová slova: Common buckwheat * Exudates * Seeds * Germination * Phenolic compounds inhibition * Rutin
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    Impakt faktor: 3.391, rok: 2014
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0232689
     
     
  3. 3.
    0045462 - ÚVGZ 2007 RIV CZ cze K - Konferenční příspěvek (tuzemská konf.)
    Kalinová, J. - Vrchotová, Naděžda - Tříska, Jan
    Distribuce kyseliny chlorogenové a hyperosidu v pohance seté.
    [Distribution of chlorogenic acid and hyperoside in common buckwheat.]
    Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin /XXXVII/. Praha: VÚPP, 2006 - (Holasová, E.; Fiedlerová, V.; Špicner, J.), s. 108-111. ISSN 1802-1433.
    [Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin /37./. Skalský Dvůr (CZ), 29.05.2006-31.05.2006]
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GP521/03/D076
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z60870520
    Klíčová slova: chlorogenic acid * hyperoside * common buckwheat
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0137975
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.