Výsledky vyhledávání
- 1.0365056 - ÚVGZ 2012 RIV HU eng J - Článek v odborném periodiku
Dadáková, E. - Vrchotová, Naděžda - Chmelová, Š. - Šerá, Božena
The stability of rutin and chlorogenic acid during the processing of black elder (Sambucus nigra) inflorescence.
Acta Alimentaria. Roč. 40, č. 3 (2011), s. 327-334. ISSN 0139-3006. E-ISSN 1588-2535
Grant CEP: GA ČR(CZ) GA525/05/2546
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z60870520
Klíčová slova: black elder * Sambucus nigra L * rutin * chlorogenic acid * high-performance liquid chromatography * micellar electrokinetic chromatography
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
Impakt faktor: 0.444, rok: 2011
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0200392