Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0494189 - MBÚ 2019 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Hubka, Vít - Nováková, Alena - Jurjević, Ž. - Sklenář, František - Frisvad, J.C. - Houbraken, J. - Arendrup, M.C. - Jorgensen, K.M. - Sigueira, J.P.Z. - Gené, J. - Kolařík, Miroslav
    Polyphasic data support the splitting of Aspergillus candidus into two species, proposal of Aspergillus dobrogensis sp nov.
    International Journal of Systematic and Evolutionary Microbiology. Roč. 68, č. 4 (2018), s. 995-1011. ISSN 1466-5026. E-ISSN 1466-5034
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA17-20286S; GA MŠMT(CZ) ED1.1.00/02.0109
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: antifungal susceptibility testing * antioxidant compounds * bioprospecting
    Obor OECD: Microbiology
    Impakt faktor: 2.166, rok: 2018
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0287465
     
     
  2. 2.
    0109156 - UEB-Q 20043079 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Gorinstein, S. - Cvikrová, Milena - Macháčková, Ivana - Haruenkit, R. - Park, Y. S. - Jung, S. T. - Yamamoto, K. - Ayala, A. L. M. - Katrich, E. - Trakhtenberg, S.
    Characterization of antioxidant compounds in Jaffa sweeties and white grapefruits.
    [Charakteristika antioxidačních látek extrahovaných z Jaffa sweeties a bílých grapefruitů.]
    Food Chemistry. Roč. 84, č. 4 (2004), s. 503-510. ISSN 0308-8146. E-ISSN 1873-7072
    Grant CEP: GA AV ČR IA63819; GA AV ČR KSK5020115
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5038910
    Klíčová slova: citrus fruits * antioxidant compounds * antioxidative activities
    Kód oboru RIV: EF - Botanika
    Impakt faktor: 1.535, rok: 2004
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0016266
     
     
  3. 3.
    0104728 - BFU-R 20043110 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Gasowski, B. - Leontowicz, M. - Leontowicz, H. - Katrich, E. - Lojek, Antonín - Číž, Milan - Trakhtenberg, S. - Gorinstein, S.
    The influence of beer with different antioxidant potential on plasma lipids, plasma antioxidant capacity, and bile excretion of rats fed cholesterol-containing and cholesterol-free diets.
    [Vliv piva s různou antioxidační kapacitou na plazmatické lipidy, antioxidační kapacitu plazmy a vylučování žluči u potkanů krmených dietou obsahující a neobsahující cholesterol.]
    Journal of Nutritional Biochemistry. Roč. 15, č. 9 (2004), s. 527-533. ISSN 0955-2863. E-ISSN 1873-4847
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5004920
    Klíčová slova: beer * antioxidant compounds * antioxidant potential
    Kód oboru RIV: BO - Biofyzika
    Impakt faktor: 2.591, rok: 2004
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0011994
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.