Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0476460 - ÚEB 2018 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Tsombalova, J. - Karafiátová, Miroslava - Vrána, Jan - Kubaláková, Marie - Peusa, H. - Jakobson, I. - Jarve, M. - Valárik, Miroslav - Doležel, Jaroslav - Jarve, K.
    A haplotype specific to North European wheat (Triticum aestivum L.).
    Genetic Resources and Crop Evolution. Roč. 64, č. 4 (2017), s. 653-664. ISSN 0925-9864. E-ISSN 1573-5109
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1204; GA ČR(CZ) GA14-07164S
    Institucionální podpora: RVO:61389030
    Klíčová slova: bread wheat * genetic diversity * polyploid wheat * introgression lines * molecular analysis * tetraploid wheat * hexaploid wheat * powdery mildew * spelta l. * map * Common wheat * Triticum aestivum L * Spelt * Triticum spelta L * Chromosome 4A * Zeroalleles * Haplotype * Linkage disequilibrium
    Obor OECD: Plant sciences, botany
    Impakt faktor: 1.130, rok: 2017
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0272950
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    2017_Tsombalova_GENETIC RESOURCES AND CROP EVOLUTION_653.pdf01.2 MBJinápovolen
     
     
  2. 2.
    0356921 - ÚVGZ 2011 RIV CZ eng K - Konferenční příspěvek (tuzemská konf.)
    Hromádková, Z. - Ebringerová, A. - Hirsch, J. - Vrchotová, Naděžda
    Isolation and characterization of polysaccharides from the spelt Grain.
    Proceedings of the 6th International Conference on Polysaccharides-Glycoscience 2010. Prague: Czech Chemical Society and Institute of Chemicel Technology, Prague, 2010, s. 12-16. ISBN 978-80-86238-78-4.
    [International conference of Polysacharides-Glycosciences /6./. Praha (CZ), 29.09.2010-01.10.2010]
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z60870520
    Klíčová slova: polysacharides * spelt train * triticum spelta
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0195316
     
     
  3. 3.
    0109164 - UEB-Q 20043087 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Franěk, František
    Gluten of spelt wheat (Triticum aestivum subspecies spelta) as a source of peptides promoting viability and product yield of mouse hybridoma cell cultures.
    [Gluten of spelt wheat (Triticum aestivum subspecies spelta) as a source of peptides promoting viability and product yield of mouse hybridoma cell cultures.]
    Journal of Agricultural and Food Chemistry. Roč. 52, č. 13 (2004), s. 4097-4100. ISSN 0021-8561. E-ISSN 1520-5118
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5038910
    Klíčová slova: spelt wheat (Triticum aestivum subsp spelta) * gluten * peptides
    Kód oboru RIV: EI - Biotechnologie a bionika
    Impakt faktor: 2.327, rok: 2004
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0016274
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.