Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0456749 - ÚCHP 2016 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Blechta, Vratislav - Schraml, Jan
    NMR Artefacts Caused by Decoupling of Multiple-Spin Coherences: Improved SLAP Experiment.
    Magnetic Resonance in Chemistry. Roč. 53, č. 6 (2015), s. 460-466. ISSN 0749-1581. E-ISSN 1097-458X
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: composite decoupling * SLAP * BIRD
    Kód oboru RIV: CF - Fyzikální chemie a teoretická chemie
    Impakt faktor: 1.226, rok: 2015
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0257235
     
     
  2. 2.
    0439246 - ÚCHP 2015 CZ eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Blechta, Vratislav - Schraml, Jan
    NMR Artifacts Caused by Decoupling of Multiple-Spin Coherences: Application to Slap Experiment.
    Abstracts. Brno: Stuare, 2014 - (Novotný, J.; Foroutan-Nejad, C.; Marek, R.), C-15. ISBN 978-80-86441-45-0.
    [NMR Valtice /29./. Valtice (CZ), 27.04.2014-30.04.2014]
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: slap experiment * nmr spectrometer * phase cycles
    Kód oboru RIV: CF - Fyzikální chemie a teoretická chemie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0242554
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    SKMBT_C22015011310270.pdf39357.9 KBVydavatelský postprintpovolen
     
     
  3. 3.
    0424661 - ÚCHP 2014 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Blechta, Vratislav - Schraml, Jan
    HCSE Method for Detection of Small Carbo-Carbon Couplings and Their Signs, Comparison with SLAP Pulse Sequence.
    Magnetic Resonance in Chemistry. Roč. 51, č. 11 (2013), s. 743-743. ISSN 0749-1581. E-ISSN 1097-458X
    Grant CEP: GA TA ČR TA01010646
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: coupling sign * HCSE * SLAP
    Kód oboru RIV: CC - Organická chemie
    Impakt faktor: 1.559, rok: 2013
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0230722
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.