Vytisknout
0567738 - FGÚ 2024 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
Martínez-Ramírez, Felipe - Riečan, Martin - Čajka, Tomáš - Kuda, Ondřej
Analysis of fatty acid esters of hydroxy fatty acids in edible mushrooms.
LWT-Food Science and Technology. Roč. 173, 1 Jan (2023), č. článku 114311. ISSN 0023-6438. E-ISSN 1096-1127
Grant ostatní: AV ČR(CZ) LQ200111901
Program: Prémie Lumina quaeruntur
Institucionální podpora: RVO:67985823
Klíčová slova: chemotaxonomy * FAHFA * lipidomics * mushroom
Obor OECD: Mycology
Impakt faktor: 6, rok: 2022
Způsob publikování: Open access
https://doi.org/10.1016/j.lwt.2022.114311
Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0341654
Martínez-Ramírez, Felipe - Riečan, Martin - Čajka, Tomáš - Kuda, Ondřej
Analysis of fatty acid esters of hydroxy fatty acids in edible mushrooms.
LWT-Food Science and Technology. Roč. 173, 1 Jan (2023), č. článku 114311. ISSN 0023-6438. E-ISSN 1096-1127
Grant ostatní: AV ČR(CZ) LQ200111901
Program: Prémie Lumina quaeruntur
Institucionální podpora: RVO:67985823
Klíčová slova: chemotaxonomy * FAHFA * lipidomics * mushroom
Obor OECD: Mycology
Impakt faktor: 6, rok: 2022
Způsob publikování: Open access
https://doi.org/10.1016/j.lwt.2022.114311
Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0341654