Vytisknout
0558154 - ÚOCHB 2023 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
Benešová, L. - Klouda, J. - Bláhová, E. - Nesměrák, K. - Kočovský, Pavel - Nádvorníková, J. - Barták, P. - Skopalová, J. - Schwarzová-Pecková, K.
Non-enzymatic electrochemical determination of cholesterol in dairy products on boron-doped diamond electrode.
Food Chemistry. Roč. 393, November (2022), č. článku 133278. ISSN 0308-8146. E-ISSN 1873-7072
Institucionální podpora: RVO:61388963
Klíčová slova: boron-doped diamond * cholesterol * dairy products * differential pulse voltammetry * GC-MS * oxidation
Obor OECD: Analytical chemistry
Impakt faktor: 8.8, rok: 2022
Způsob publikování: Omezený přístup
https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2022.133278
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0331951
Benešová, L. - Klouda, J. - Bláhová, E. - Nesměrák, K. - Kočovský, Pavel - Nádvorníková, J. - Barták, P. - Skopalová, J. - Schwarzová-Pecková, K.
Non-enzymatic electrochemical determination of cholesterol in dairy products on boron-doped diamond electrode.
Food Chemistry. Roč. 393, November (2022), č. článku 133278. ISSN 0308-8146. E-ISSN 1873-7072
Institucionální podpora: RVO:61388963
Klíčová slova: boron-doped diamond * cholesterol * dairy products * differential pulse voltammetry * GC-MS * oxidation
Obor OECD: Analytical chemistry
Impakt faktor: 8.8, rok: 2022
Způsob publikování: Omezený přístup
https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2022.133278
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0331951