Vytisknout
0557995 - MBÚ 2023 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
Petrásková, Lucie - Káňová, Kristýna - Brodsky, Katerina - Hetman, Anastasia - Petránková, Barbora - Pelantová, Helena - Křen, Vladimír - Valentová, Kateřina
Sulfated Phenolic Substances: Preparation and Optimized HPLC Analysis.
International Journal of Molecular Sciences. Roč. 23, č. 10 (2022), č. článku 5743. E-ISSN 1422-0067
Grant CEP: GA ČR(CZ) GA19-00043S; GA MZd(CZ) NU21-02-00135
Institucionální podpora: RVO:61388971
Klíčová slova: enzymatic sulfation * quercetin * sulfotransferases * silybin * flavonolignans * metabolites * flavonoids * aryl sulfotransferase * Desulfitobacterium hafniense * HPLC analysis * sulfates * flavonoids * polyphenols * phenolic acid
Obor OECD: Analytical chemistry
Impakt faktor: 5.6, rok: 2022
Způsob publikování: Open access
https://www.mdpi.com/1422-0067/23/10/5743
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0332217
Petrásková, Lucie - Káňová, Kristýna - Brodsky, Katerina - Hetman, Anastasia - Petránková, Barbora - Pelantová, Helena - Křen, Vladimír - Valentová, Kateřina
Sulfated Phenolic Substances: Preparation and Optimized HPLC Analysis.
International Journal of Molecular Sciences. Roč. 23, č. 10 (2022), č. článku 5743. E-ISSN 1422-0067
Grant CEP: GA ČR(CZ) GA19-00043S; GA MZd(CZ) NU21-02-00135
Institucionální podpora: RVO:61388971
Klíčová slova: enzymatic sulfation * quercetin * sulfotransferases * silybin * flavonolignans * metabolites * flavonoids * aryl sulfotransferase * Desulfitobacterium hafniense * HPLC analysis * sulfates * flavonoids * polyphenols * phenolic acid
Obor OECD: Analytical chemistry
Impakt faktor: 5.6, rok: 2022
Způsob publikování: Open access
https://www.mdpi.com/1422-0067/23/10/5743
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0332217