Vytisknout
0556907 - ÚT 2023 RIV CZ cze V - Výzkumná zpráva
Buchar, Jaroslav - Trnka, Jan - Kober, Jan
Stanovení mechanických vlastností čokolády při rázovém zatížení.
[Determination of mechanical properties of chocolate under impact loading.]
Praha: Mendelova univerzita v Brně, 2021. 43 s. Z-1627/21.
Institucionální podpora: RVO:61388998
Klíčová slova: chocolate * split Hopkinson pressure bar method (SHPB) * Brazilian test
Obor OECD: Applied mechanics
Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0340232
Buchar, Jaroslav - Trnka, Jan - Kober, Jan
Stanovení mechanických vlastností čokolády při rázovém zatížení.
[Determination of mechanical properties of chocolate under impact loading.]
Praha: Mendelova univerzita v Brně, 2021. 43 s. Z-1627/21.
Institucionální podpora: RVO:61388998
Klíčová slova: chocolate * split Hopkinson pressure bar method (SHPB) * Brazilian test
Obor OECD: Applied mechanics
Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0340232