Vytisknout
0554490 - BC 2022 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
Pluta-Kubica, A. - Černíková, M. - Dimitreli, G. - Nebesářová, Jana - Exarhopoulos, S. - Thomareis, A. - Salek, R. - Buňka, F.
Influence of the melt holding time on fat droplet size and the viscoelastic properties of model spreadable processed cheeses with different compositions.
International Dairy Journal. Roč. 113, FEB 2021 (2021), č. článku 104880. ISSN 0958-6946. E-ISSN 1879-0143
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LM2015062; GA MŠMT(CZ) EF16_013/0001775
Institucionální podpora: RVO:60077344
Klíčová slova: mechanical-properties * textural properties * emulsifying salts * chemical-composition * microstructure * casein * temperature * meltability * reduction * rheology
Obor OECD: Genetics and heredity (medical genetics to be 3)
Impakt faktor: 3.572, rok: 2021
Způsob publikování: Omezený přístup
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0958694620302508?via%3Dihub
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0329205
Pluta-Kubica, A. - Černíková, M. - Dimitreli, G. - Nebesářová, Jana - Exarhopoulos, S. - Thomareis, A. - Salek, R. - Buňka, F.
Influence of the melt holding time on fat droplet size and the viscoelastic properties of model spreadable processed cheeses with different compositions.
International Dairy Journal. Roč. 113, FEB 2021 (2021), č. článku 104880. ISSN 0958-6946. E-ISSN 1879-0143
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LM2015062; GA MŠMT(CZ) EF16_013/0001775
Institucionální podpora: RVO:60077344
Klíčová slova: mechanical-properties * textural properties * emulsifying salts * chemical-composition * microstructure * casein * temperature * meltability * reduction * rheology
Obor OECD: Genetics and heredity (medical genetics to be 3)
Impakt faktor: 3.572, rok: 2021
Způsob publikování: Omezený přístup
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0958694620302508?via%3Dihub
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0329205