Vytisknout
0550798 - FZÚ 2022 RIV CZ cze L - Prototyp, funkční vzorek
Horák, Petr - Forinová, Michala - Lynn, Nicholas Scott - Kunčák, Jakub - Vrabcová, Markéta - Pilipenco, Alina - Zažímal, Vítek - Procházka, V. - Frána, Lukáš - Beneš, Jakub - Dejneka, Alexandr - Lísalová, Hana
Přenosný čtyřkanálový piezoelektrický biodetekční systém pro rychlou detekci patogenních bakterií v potravinách s využitím antifoulingových funkčních polymerních vrstev.
[Foodborne bacterial pathogens using antifouling functional polymer coatings.]
Interní kód: HL4/FZU/2021 ; 2021
Technické parametry: Funkční vzorek biodetekčního systému s potenciálem uplatnění na trhu v oblasti kontroly kvality a bezpečnosti potravin.
Ekonomické parametry: Funkční vzorek biodetekčního systému s potenciálem uplatnění na trhu v oblasti kontroly kvality a bezpečnosti potravin.
Grant CEP: GA MV(CZ) VH20202021047
Institucionální podpora: RVO:68378271
Klíčová slova: portable multichannel biosensor * piezoelectric detection * bacterial pathogen * food safety
Obor OECD: Biochemistry and molecular biology
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0326169
Horák, Petr - Forinová, Michala - Lynn, Nicholas Scott - Kunčák, Jakub - Vrabcová, Markéta - Pilipenco, Alina - Zažímal, Vítek - Procházka, V. - Frána, Lukáš - Beneš, Jakub - Dejneka, Alexandr - Lísalová, Hana
Přenosný čtyřkanálový piezoelektrický biodetekční systém pro rychlou detekci patogenních bakterií v potravinách s využitím antifoulingových funkčních polymerních vrstev.
[Foodborne bacterial pathogens using antifouling functional polymer coatings.]
Interní kód: HL4/FZU/2021 ; 2021
Technické parametry: Funkční vzorek biodetekčního systému s potenciálem uplatnění na trhu v oblasti kontroly kvality a bezpečnosti potravin.
Ekonomické parametry: Funkční vzorek biodetekčního systému s potenciálem uplatnění na trhu v oblasti kontroly kvality a bezpečnosti potravin.
Grant CEP: GA MV(CZ) VH20202021047
Institucionální podpora: RVO:68378271
Klíčová slova: portable multichannel biosensor * piezoelectric detection * bacterial pathogen * food safety
Obor OECD: Biochemistry and molecular biology
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0326169