Vytisknout
0524368 - ÚH 2021 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
Potočár, T. - Leite, LS. - Daniel, LA. - Pivokonský, Martin - Matoulková, D. - Brányik, T.
Cooking oil-surfactant emulsion in water for harvesting Chlorella vulgaris by sedimentation or flotation.
Bioresource Technology. Roč. 311, September (2020), č. článku 123508. ISSN 0960-8524. E-ISSN 1873-2976
Grant CEP: GA ČR(CZ) GA18-05007S
Institucionální podpora: RVO:67985874
Klíčová slova: cetyltrimethylammonium bromide * Chlorella vulgaris * cooking oil * sedimentation * flotation
Obor OECD: Environmental sciences (social aspects to be 5.7)
Impakt faktor: 9.642, rok: 2020
Způsob publikování: Omezený přístup
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S096085242030780X?via%3Dihub
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0309441
Potočár, T. - Leite, LS. - Daniel, LA. - Pivokonský, Martin - Matoulková, D. - Brányik, T.
Cooking oil-surfactant emulsion in water for harvesting Chlorella vulgaris by sedimentation or flotation.
Bioresource Technology. Roč. 311, September (2020), č. článku 123508. ISSN 0960-8524. E-ISSN 1873-2976
Grant CEP: GA ČR(CZ) GA18-05007S
Institucionální podpora: RVO:67985874
Klíčová slova: cetyltrimethylammonium bromide * Chlorella vulgaris * cooking oil * sedimentation * flotation
Obor OECD: Environmental sciences (social aspects to be 5.7)
Impakt faktor: 9.642, rok: 2020
Způsob publikování: Omezený přístup
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S096085242030780X?via%3Dihub
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0309441