Vytisknout
0518121 - MBÚ 2020 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
Papadopoulos, G.A. - Chalvatzi, S. - Kopecký, Jan - Arsenos, G. - Fortomaris, P.D.
Effects of dietary fat source on lutein, zeaxanthin and total carotenoids content of the egg yolk in laying hens during the early laying period.
British Poultry Science. Roč. 60, č. 4 (2019), s. 431-438. ISSN 0007-1668. E-ISSN 1466-1799
Institucionální podpora: RVO:61388971
Klíčová slova: Carotenoids * laying hens * lutein
Obor OECD: Plant sciences, botany
Impakt faktor: 1.537, rok: 2019
Způsob publikování: Omezený přístup
https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/00071668.2019.1614526
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0303299
Papadopoulos, G.A. - Chalvatzi, S. - Kopecký, Jan - Arsenos, G. - Fortomaris, P.D.
Effects of dietary fat source on lutein, zeaxanthin and total carotenoids content of the egg yolk in laying hens during the early laying period.
British Poultry Science. Roč. 60, č. 4 (2019), s. 431-438. ISSN 0007-1668. E-ISSN 1466-1799
Institucionální podpora: RVO:61388971
Klíčová slova: Carotenoids * laying hens * lutein
Obor OECD: Plant sciences, botany
Impakt faktor: 1.537, rok: 2019
Způsob publikování: Omezený přístup
https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/00071668.2019.1614526
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0303299