Vytisknout
0489771 - MBÚ 2019 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
Almeida, A.F. - Borge, G.I.A. - Piskula, M. - Tudose, A. - Tudoreanu, L. - Valentová, Kateřina - Williamson, G. - Santos, C.N.
Bioavailability of Quercetin in Humans with a Focus on Interindividual Variation.
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety. Roč. 17, č. 3 (2018), s. 714-731. ISSN 1541-4337. E-ISSN 1541-4337
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LD15082
Institucionální podpora: RVO:61388971
Klíčová slova: ADME * interindividual * metabolism
Obor OECD: Nutrition, Dietetics
Impakt faktor: 8.738, rok: 2018
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0284132
Almeida, A.F. - Borge, G.I.A. - Piskula, M. - Tudose, A. - Tudoreanu, L. - Valentová, Kateřina - Williamson, G. - Santos, C.N.
Bioavailability of Quercetin in Humans with a Focus on Interindividual Variation.
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety. Roč. 17, č. 3 (2018), s. 714-731. ISSN 1541-4337. E-ISSN 1541-4337
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LD15082
Institucionální podpora: RVO:61388971
Klíčová slova: ADME * interindividual * metabolism
Obor OECD: Nutrition, Dietetics
Impakt faktor: 8.738, rok: 2018
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0284132