Vytisknout
0486613 - ÚMG 2018 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
Makovický, Peter - Makovický, P. - Lupan, L. - Samasca, G. - Sur, G. - Freeman, H.J.
Perspective: Gluten-Free Products for Patients with Celiac Disease Should Not Contain Trace Levels.
Advances in Nutrition. Roč. 8, č. 3 (2017), s. 409-411. ISSN 2161-8313. E-ISSN 2156-5376
Institucionální podpora: RVO:68378050
Klíčová slova: united-states * double-blind * oats * diet * complications * prevalence * children
Obor OECD: Nutrition, Dietetics
Impakt faktor: 6.853, rok: 2017
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0281378
Makovický, Peter - Makovický, P. - Lupan, L. - Samasca, G. - Sur, G. - Freeman, H.J.
Perspective: Gluten-Free Products for Patients with Celiac Disease Should Not Contain Trace Levels.
Advances in Nutrition. Roč. 8, č. 3 (2017), s. 409-411. ISSN 2161-8313. E-ISSN 2156-5376
Institucionální podpora: RVO:68378050
Klíčová slova: united-states * double-blind * oats * diet * complications * prevalence * children
Obor OECD: Nutrition, Dietetics
Impakt faktor: 6.853, rok: 2017
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0281378