Vytisknout
0481180 - MBÚ 2018 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
Chambers, Christopher S. - Holečková, Veronika - Petrásková, Lucie - Biedermann, David - Valentová, Kateřina - Buchta, M. - Křen, Vladimír
The silymarin composition . and why does it matter???
Food Research International. Roč. 100, OCT 2017 (2017), s. 339-353. ISSN 0963-9969. E-ISSN 1873-7145
Grant CEP: GA ČR(CZ) GA15-03037S; GA MZd(CZ) NV16-27317A; GA MŠMT(CZ) LD15081; GA MŠMT(CZ) LD15082
Institucionální podpora: RVO:61388971
Klíčová slova: Silymarin * Flavonolignans * Milk thistle
Obor OECD: Biochemistry and molecular biology
Impakt faktor: 3.520, rok: 2017
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0276784
Chambers, Christopher S. - Holečková, Veronika - Petrásková, Lucie - Biedermann, David - Valentová, Kateřina - Buchta, M. - Křen, Vladimír
The silymarin composition . and why does it matter???
Food Research International. Roč. 100, OCT 2017 (2017), s. 339-353. ISSN 0963-9969. E-ISSN 1873-7145
Grant CEP: GA ČR(CZ) GA15-03037S; GA MZd(CZ) NV16-27317A; GA MŠMT(CZ) LD15081; GA MŠMT(CZ) LD15082
Institucionální podpora: RVO:61388971
Klíčová slova: Silymarin * Flavonolignans * Milk thistle
Obor OECD: Biochemistry and molecular biology
Impakt faktor: 3.520, rok: 2017
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0276784