Vytisknout
0479006 - BC 2018 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
Černíková, M. - Nebesářová, Jana - Salek, R. N. - Řiháčková, L. - Buňka, F.
Microstructure and textural and viscoelastic properties of model processed cheese with different dry matter and fat in dry matter content.
Journal of Dairy Science. Roč. 100, č. 6 (2017), s. 4300-4307. ISSN 0022-0302. E-ISSN 1525-3198
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LM2015062
Institucionální podpora: RVO:60077344
Klíčová slova: processed cheese * texture * rheology * scanning electron microscopy
Obor OECD: 2.11 Other engineering and technologies
Impakt faktor: 2.749, rok: 2017
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0275027
Černíková, M. - Nebesářová, Jana - Salek, R. N. - Řiháčková, L. - Buňka, F.
Microstructure and textural and viscoelastic properties of model processed cheese with different dry matter and fat in dry matter content.
Journal of Dairy Science. Roč. 100, č. 6 (2017), s. 4300-4307. ISSN 0022-0302. E-ISSN 1525-3198
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LM2015062
Institucionální podpora: RVO:60077344
Klíčová slova: processed cheese * texture * rheology * scanning electron microscopy
Obor OECD: 2.11 Other engineering and technologies
Impakt faktor: 2.749, rok: 2017
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0275027