Vytisknout
0368589 - ÚEB 2012 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
Grúz, Jiří - Ayaz, F. A. - Torun, H. - Strnad, Miroslav
Phenolic acid content and radical scavenging activity of extracts from medlar (Mespilus germanica L.) fruit at different stages of ripening.
Food Chemistry. Roč. 124, č. 1 (2011), s. 271-277. ISSN 0308-8146. E-ISSN 1873-7072
Grant CEP: GA AV ČR KAN200380801
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50380511
Klíčová slova: Phenolic acids * HPLC * Mass spectrometry * Fruit * Ripening
Kód oboru RIV: EF - Botanika
Impakt faktor: 3.655, rok: 2011
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0202888
Grúz, Jiří - Ayaz, F. A. - Torun, H. - Strnad, Miroslav
Phenolic acid content and radical scavenging activity of extracts from medlar (Mespilus germanica L.) fruit at different stages of ripening.
Food Chemistry. Roč. 124, č. 1 (2011), s. 271-277. ISSN 0308-8146. E-ISSN 1873-7072
Grant CEP: GA AV ČR KAN200380801
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50380511
Klíčová slova: Phenolic acids * HPLC * Mass spectrometry * Fruit * Ripening
Kód oboru RIV: EF - Botanika
Impakt faktor: 3.655, rok: 2011
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0202888