Vytisknout
0366133 - ÚH 2012 RIV CZ cze C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
Štern, Petr - Vlasák, Pavel
Reologie vysokoviskózních potravinářských hmot.
[Rheology of high viscous food substances.]
Sborník CHISA 2011. Praha: Česká společnost chemického inženýrství, 2011, s. 118. ISBN 978-80-905035-0-2.
[Konference chemického a procesního inženýrství CHISA 2011 /58./. Srní, Šumava (CZ), 24.10.2011-27.10.2011]
Grant CEP: GA MPO FR-TI1/156
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
Klíčová slova: rheology * food substances * collagen * viscoelasticity * viscoplasticity
Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0201212
Štern, Petr - Vlasák, Pavel
Reologie vysokoviskózních potravinářských hmot.
[Rheology of high viscous food substances.]
Sborník CHISA 2011. Praha: Česká společnost chemického inženýrství, 2011, s. 118. ISBN 978-80-905035-0-2.
[Konference chemického a procesního inženýrství CHISA 2011 /58./. Srní, Šumava (CZ), 24.10.2011-27.10.2011]
Grant CEP: GA MPO FR-TI1/156
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
Klíčová slova: rheology * food substances * collagen * viscoelasticity * viscoplasticity
Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0201212