Vytisknout
0319506 - ÚH 2009 SK eng A - Abstrakt
Štern, Petr - Morávková, T. - Šedivá, A. - Panovská, Z. - Pokorný, J.
Rheological and Sensory Properties of Salad Dressings.
[Reologické a sensorické vlastnosti salátových dresinků.]
Proceedings of the 35th International Conference of SSCHE. Bratislava: Slovak society of chemical engineering, 2008. s. 189-189. ISBN 978-80-227-2903-1.
[International Conference of SSCHE /35./. 26.05.2008-30.05.2008, Tatranské Matliare]
Grant CEP: GA AV ČR IAA2060404
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
Klíčová slova: psychorheology * food dressing * rheological analysis * sensory analysis
Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0168630
Štern, Petr - Morávková, T. - Šedivá, A. - Panovská, Z. - Pokorný, J.
Rheological and Sensory Properties of Salad Dressings.
[Reologické a sensorické vlastnosti salátových dresinků.]
Proceedings of the 35th International Conference of SSCHE. Bratislava: Slovak society of chemical engineering, 2008. s. 189-189. ISBN 978-80-227-2903-1.
[International Conference of SSCHE /35./. 26.05.2008-30.05.2008, Tatranské Matliare]
Grant CEP: GA AV ČR IAA2060404
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
Klíčová slova: psychorheology * food dressing * rheological analysis * sensory analysis
Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0168630