Vytisknout
0053880 - ÚH 2007 CZ cze A - Abstrakt
Štern, Petr - Pokorný, J. - Míková, K. - Panovská, Z.
Vliv obsahu oleje na reologické a texturní vlastnosti majonéz.
[Effect of oil content on the rheological and textural properties of mayonnaise.]
Chemické listy. Praha: Česká společnost chemická, 2006. s. 740. ISSN 0009-2770. E-ISSN 1213-7103
Grant CEP: GA AV ČR IAA2060404
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
Klíčová slova: mayonnaise * oil content * rheology * sensory characteristics * texture
Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0142038
Štern, Petr - Pokorný, J. - Míková, K. - Panovská, Z.
Vliv obsahu oleje na reologické a texturní vlastnosti majonéz.
[Effect of oil content on the rheological and textural properties of mayonnaise.]
Chemické listy. Praha: Česká společnost chemická, 2006. s. 740. ISSN 0009-2770. E-ISSN 1213-7103
Grant CEP: GA AV ČR IAA2060404
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
Klíčová slova: mayonnaise * oil content * rheology * sensory characteristics * texture
Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0142038