Vytisknout
0564223 - MÚA 2023 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
Franc, Martin
Socialist Luxury on a Fork. Haute Cuisine in Czechoslovakia, 1948–1969.
Soudobé dějiny. Roč. 28, č. 3 (2021), s. 619-647, 815-816. ISSN 1210-7050
Grant CEP: GA ČR(CZ) GA20-17501S
Institucionální podpora: RVO:67985921
Klíčová slova: Czechoslovakia, 1948-1969 * state socialism * gastronomy
Obor OECD: History (history of science and technology to be 6.3, history of specific sciences to be under the respective headings)
Způsob publikování: Open access
https://doi.org/10.51134/sod.2021.049
Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0335933
Franc, Martin
Socialist Luxury on a Fork. Haute Cuisine in Czechoslovakia, 1948–1969.
Soudobé dějiny. Roč. 28, č. 3 (2021), s. 619-647, 815-816. ISSN 1210-7050
Grant CEP: GA ČR(CZ) GA20-17501S
Institucionální podpora: RVO:67985921
Klíčová slova: Czechoslovakia, 1948-1969 * state socialism * gastronomy
Obor OECD: History (history of science and technology to be 6.3, history of specific sciences to be under the respective headings)
Způsob publikování: Open access
https://doi.org/10.51134/sod.2021.049
Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0335933