Vytisknout
0555214 - BC 2022 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
Vecková, Tereza - Sak, Bohumil - Samková, E. - Holubová, Nikola - Kicia, M. - Zajaczkowska, Z. - Hlásková, Lenka - Květoňová, Dana - Kváč, Martin
Raw Goat's Milk, Fresh and Soft Cheeses as a Potential Source of Encephalitozoon cuniculi.
Foodborne pathogens and disease. Roč. 18, č. 9 (2021), s. 661-667. ISSN 1535-3141. E-ISSN 1556-7125
Grant CEP: GA ČR(CZ) GA20-10706S
Institucionální podpora: RVO:60077344
Klíčová slova: infection * antibodies * intestinalis * microsporidia * humans * brain * sheep * cheese processing * foodborne disease * experimental infection * infectivity * coagulation
Obor OECD: Infectious Diseases
Impakt faktor: 3.788, rok: 2021
Způsob publikování: Omezený přístup
https://www.liebertpub.com/doi/10.1089/fpd.2021.0017
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0329738
Vecková, Tereza - Sak, Bohumil - Samková, E. - Holubová, Nikola - Kicia, M. - Zajaczkowska, Z. - Hlásková, Lenka - Květoňová, Dana - Kváč, Martin
Raw Goat's Milk, Fresh and Soft Cheeses as a Potential Source of Encephalitozoon cuniculi.
Foodborne pathogens and disease. Roč. 18, č. 9 (2021), s. 661-667. ISSN 1535-3141. E-ISSN 1556-7125
Grant CEP: GA ČR(CZ) GA20-10706S
Institucionální podpora: RVO:60077344
Klíčová slova: infection * antibodies * intestinalis * microsporidia * humans * brain * sheep * cheese processing * foodborne disease * experimental infection * infectivity * coagulation
Obor OECD: Infectious Diseases
Impakt faktor: 3.788, rok: 2021
Způsob publikování: Omezený přístup
https://www.liebertpub.com/doi/10.1089/fpd.2021.0017
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0329738