Vytisknout
0547568 - MBÚ 2022 RIV NL eng M - Část monografie knihy
Torzillo, Giuseppe - Zittelli, G.C. - Benavides, A. M. S. - Ranglová, Karolína - Masojídek, Jiří
Culturing of microalgae for food applications.
Cultured Microalgae for the Food Industry. 1. vydání. Amsterdam: Elsevier, 2021 - (Lafarga, T.; Acien, G.), s. 1-48. ISBN 9780128210802
GRANT EU: European Commission(XE) 727874 - SABANA
Institucionální podpora: RVO:61388971
Klíčová slova: Microalgae * outdoor cultures * environmental factors * culture monitoring * microalgal legislation
Obor OECD: Microbiology
Web výsledku:
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780128210802000022
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0323779
Torzillo, Giuseppe - Zittelli, G.C. - Benavides, A. M. S. - Ranglová, Karolína - Masojídek, Jiří
Culturing of microalgae for food applications.
Cultured Microalgae for the Food Industry. 1. vydání. Amsterdam: Elsevier, 2021 - (Lafarga, T.; Acien, G.), s. 1-48. ISBN 9780128210802
GRANT EU: European Commission(XE) 727874 - SABANA
Institucionální podpora: RVO:61388971
Klíčová slova: Microalgae * outdoor cultures * environmental factors * culture monitoring * microalgal legislation
Obor OECD: Microbiology
Web výsledku:
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780128210802000022
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0323779