Vytisknout
0491278 - ÚVGZ 2019 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
Kulichová, J. - Buaong, M. - Balík, J. - Híc, P. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda
Juices Enriched with Phenolic Extracts from Grapes.
Czech Journal of Food Sciences. Roč. 36, č. 3 (2018), s. 261-267. ISSN 1212-1800. E-ISSN 1805-9317
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415
Institucionální podpora: RVO:86652079
Klíčová slova: antioxidant capacity * catechin * epicatechin * grape pomace * grape seeds * press oil cak
Obor OECD: Food and beverages
Impakt faktor: 0.846, rok: 2018
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0285288
Kulichová, J. - Buaong, M. - Balík, J. - Híc, P. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda
Juices Enriched with Phenolic Extracts from Grapes.
Czech Journal of Food Sciences. Roč. 36, č. 3 (2018), s. 261-267. ISSN 1212-1800. E-ISSN 1805-9317
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415
Institucionální podpora: RVO:86652079
Klíčová slova: antioxidant capacity * catechin * epicatechin * grape pomace * grape seeds * press oil cak
Obor OECD: Food and beverages
Impakt faktor: 0.846, rok: 2018
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0285288