Vytisknout
0488941 - ÚVGZ 2019 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
Kalinová Pexová, J. - Vrchotová, Naděžda - Tříska, Jan
Contribution to the study of rutin stability in the achenes of Tartary buckwheat (Fagopyrum tataricum).
Food Chemistry. Roč. 258, aug (2018), s. 314-320. ISSN 0308-8146. E-ISSN 1873-7072
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415
Institucionální podpora: RVO:86652079
Klíčová slova: hexane * lyophilisation * methanol * quercetin * rutin-degradating enzyme * temperature
Obor OECD: Biochemistry and molecular biology
Impakt faktor: 5.399, rok: 2018
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0283452
Kalinová Pexová, J. - Vrchotová, Naděžda - Tříska, Jan
Contribution to the study of rutin stability in the achenes of Tartary buckwheat (Fagopyrum tataricum).
Food Chemistry. Roč. 258, aug (2018), s. 314-320. ISSN 0308-8146. E-ISSN 1873-7072
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415
Institucionální podpora: RVO:86652079
Klíčová slova: hexane * lyophilisation * methanol * quercetin * rutin-degradating enzyme * temperature
Obor OECD: Biochemistry and molecular biology
Impakt faktor: 5.399, rok: 2018
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0283452