Vytisknout
0108103 - MBU-M 20040308 CZ cze A - Abstrakt
Kovářová, Jitka - Basařová, G. - Fiala, J. - Pichová, Alena
Použití metod FACS pro studium procesu stárnutí kvasinky Saccharomyces cerevisiae.
[Aging of yeast Saccharomyces cerevisiae:use of FACS method.]
Seminář - Pivovarství a kvasné technologie 2004 /1./. 2004. s. 11.
[Seminář - Pivovarství a kvasné technologie 2004 /1./. 01.04.2004-02.04.2004, Praha]
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5020903
Klíčová slova: saccharomyces cerevisiae * facs
Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0015242
Kovářová, Jitka - Basařová, G. - Fiala, J. - Pichová, Alena
Použití metod FACS pro studium procesu stárnutí kvasinky Saccharomyces cerevisiae.
[Aging of yeast Saccharomyces cerevisiae:use of FACS method.]
Seminář - Pivovarství a kvasné technologie 2004 /1./. 2004. s. 11.
[Seminář - Pivovarství a kvasné technologie 2004 /1./. 01.04.2004-02.04.2004, Praha]
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5020903
Klíčová slova: saccharomyces cerevisiae * facs
Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0015242