Vytisknout
0542129 - ÚVGZ 2022 RIV IN eng J - Článek v odborném periodiku
Balík, J. - Híc, P. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Smetana, P. - Smutek, L. - Rohlík, B.A. - Houska, M.
Beer and beer-based beverage contain lignans.
Journal of Food Science and Technology-Mysore. Roč. 58, č. 2 (2021), s. 581-585. ISSN 0022-1155. E-ISSN 0975-8402
Grant CEP: GA MZe QJ1210258
Výzkumná infrastruktura: CzeCOS III - 90123
Institucionální podpora: RVO:86652079
Klíčová slova: antioxidant activity * foods * secoisolariciresinol * enterolactone * Lignan beer * 7-hydroxymatairesinol HMR * alpha-conidendrin * Spruce knots * Sensory evaluation
Obor OECD: Food and beverages
Impakt faktor: 3.117, rok: 2021
Způsob publikování: Omezený přístup
https://link.springer.com/content/pdf/10.1007/s13197-020-04570-8.pdf
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0319613
Balík, J. - Híc, P. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Smetana, P. - Smutek, L. - Rohlík, B.A. - Houska, M.
Beer and beer-based beverage contain lignans.
Journal of Food Science and Technology-Mysore. Roč. 58, č. 2 (2021), s. 581-585. ISSN 0022-1155. E-ISSN 0975-8402
Grant CEP: GA MZe QJ1210258
Výzkumná infrastruktura: CzeCOS III - 90123
Institucionální podpora: RVO:86652079
Klíčová slova: antioxidant activity * foods * secoisolariciresinol * enterolactone * Lignan beer * 7-hydroxymatairesinol HMR * alpha-conidendrin * Spruce knots * Sensory evaluation
Obor OECD: Food and beverages
Impakt faktor: 3.117, rok: 2021
Způsob publikování: Omezený přístup
https://link.springer.com/content/pdf/10.1007/s13197-020-04570-8.pdf
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0319613