Vytisknout
0576045 - ÚŽFG 2024 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
Nesvadbová, M. - Dziedzinská, Radka - Hulánkova, R. - Babák, V. - Králík, Petr
Quantification of the percentage proportion of individual animal species in meat products by multiplex qPCR and digital PCR.
Food Control. Roč. 154, DEC (2023), č. článku 110024. ISSN 0956-7135. E-ISSN 1873-7129
Institucionální podpora: RVO:67985904
Klíčová slova: qPCR * Quantification * Meat species content
Obor OECD: Food and beverages
Impakt faktor: 6, rok: 2022
Způsob publikování: Omezený přístup
https://asep.lib.cas.cz/arl-cav/cs/csg/?repo=crepo1&key=48941820897
Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0345942
Nesvadbová, M. - Dziedzinská, Radka - Hulánkova, R. - Babák, V. - Králík, Petr
Quantification of the percentage proportion of individual animal species in meat products by multiplex qPCR and digital PCR.
Food Control. Roč. 154, DEC (2023), č. článku 110024. ISSN 0956-7135. E-ISSN 1873-7129
Institucionální podpora: RVO:67985904
Klíčová slova: qPCR * Quantification * Meat species content
Obor OECD: Food and beverages
Impakt faktor: 6, rok: 2022
Způsob publikování: Omezený přístup
https://asep.lib.cas.cz/arl-cav/cs/csg/?repo=crepo1&key=48941820897
Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0345942