Vytisknout
0550739 - ÚŽFG 2022 RIV PL eng J - Článek v odborném periodiku
Zadinová, K. - Stratil, Antonín - Van Poucke, M. - Peelman, L. J. - Čítek, J. - Okrouhlá, M. - Lebedová, N. - Pokorná, K. - Šprysl, M. - Stupka, R.
EFFECT OF DIETARY SUPPLEMENTATION WITH DRIED TUBER OF JERUSALEM ARTICHOKE ON SKATOLE LEVEL IN BACKFAT AND CYP2E1 mRNA EXPRESSION IN LIVER OF BOARS.
Annals of Animal Science. Roč. 21, č. 4 (2021), s. 1475-1489. ISSN 1642-3402. E-ISSN 2300-8733
Institucionální podpora: RVO:67985904
Klíčová slova: pig * boar taint * nutrition
Obor OECD: Animal and dairy science
Impakt faktor: 2.667, rok: 2021
Způsob publikování: Open access
https://www.sciendo.com/article/10.2478/aoas-2020-0119
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0326044
Zadinová, K. - Stratil, Antonín - Van Poucke, M. - Peelman, L. J. - Čítek, J. - Okrouhlá, M. - Lebedová, N. - Pokorná, K. - Šprysl, M. - Stupka, R.
EFFECT OF DIETARY SUPPLEMENTATION WITH DRIED TUBER OF JERUSALEM ARTICHOKE ON SKATOLE LEVEL IN BACKFAT AND CYP2E1 mRNA EXPRESSION IN LIVER OF BOARS.
Annals of Animal Science. Roč. 21, č. 4 (2021), s. 1475-1489. ISSN 1642-3402. E-ISSN 2300-8733
Institucionální podpora: RVO:67985904
Klíčová slova: pig * boar taint * nutrition
Obor OECD: Animal and dairy science
Impakt faktor: 2.667, rok: 2021
Způsob publikování: Open access
https://www.sciendo.com/article/10.2478/aoas-2020-0119
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0326044