Vytisknout
0543712 - ÚVGZ 2022 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
Piacentini, K. C. - Běláková, S. - Rocha, L. O. - Savi, G. D. - Benešová, K. - Pernica, M. - Hartman, I. - Čáslavský, Josef - Bosko, R. - Correa, B.
Gushing phenomenon and gene Hyd5 from Fusarium species in barley samples from Brazil.
Kvasný průmysl. Roč. 67, č. 2 (2021), s. 435-441. E-ISSN 2570-8619
Výzkumná infrastruktura: CzeCOS III - 90123
Institucionální podpora: RVO:86652079
Klíčová slova: fungal hydrophobins * natural occurrence * wheat grains * deoxynivalenol * graminearum * culmorum * spp. * l. * barley * beer * Hyd5 * gushing * quality
Obor OECD: Food and beverages
Způsob publikování: Open access
https://kvasnyprumysl.eu/index.php/kp/article/view/239
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0320885
Piacentini, K. C. - Běláková, S. - Rocha, L. O. - Savi, G. D. - Benešová, K. - Pernica, M. - Hartman, I. - Čáslavský, Josef - Bosko, R. - Correa, B.
Gushing phenomenon and gene Hyd5 from Fusarium species in barley samples from Brazil.
Kvasný průmysl. Roč. 67, č. 2 (2021), s. 435-441. E-ISSN 2570-8619
Výzkumná infrastruktura: CzeCOS III - 90123
Institucionální podpora: RVO:86652079
Klíčová slova: fungal hydrophobins * natural occurrence * wheat grains * deoxynivalenol * graminearum * culmorum * spp. * l. * barley * beer * Hyd5 * gushing * quality
Obor OECD: Food and beverages
Způsob publikování: Open access
https://kvasnyprumysl.eu/index.php/kp/article/view/239
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0320885