Vytisknout
0438513 - ÚVGZ 2016 RIV CZ cze J - Článek v odborném periodiku
Balík, J. - Soural, I. - Híc, P. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Moos, Martin - Houška, M. - Landfeld, A. - Strohalm, J. - Novotná, P.
Příprava a hodnocení hroznového moštu se zvýšeným obsahem lignanů.
[Preparation and evaluation of the grape must with increased content of lignans.]
Výživa a potraviny. -, č. 1 (2015), s. 7-9. ISSN 1211-846X
Grant CEP: GA MZe QJ1210258
Klíčová slova: grape must * lignans
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0241888
Balík, J. - Soural, I. - Híc, P. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Moos, Martin - Houška, M. - Landfeld, A. - Strohalm, J. - Novotná, P.
Příprava a hodnocení hroznového moštu se zvýšeným obsahem lignanů.
[Preparation and evaluation of the grape must with increased content of lignans.]
Výživa a potraviny. -, č. 1 (2015), s. 7-9. ISSN 1211-846X
Grant CEP: GA MZe QJ1210258
Klíčová slova: grape must * lignans
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0241888