Vytisknout
0602904 - ÚT 2025 eng A3 - Přednáška/prezentace nepublikovaná
Hlavatý, Tomáš - Isoz, Martin - Kovárnová, Anna - Moucha, T. - Sluková, M.
Initial steps towards computer-aided optimization of bread baking process.
[COMPUTATIONAL MECHANICS 2024 conference with international participation /39./. Hotel Srní, 04.11.2024-06.11.2024]
Způsob prezentace: Přednáška
Institucionální podpora: RVO:61388998
Klíčová slova: bread baking * computational fluid dynamics * OpenFOAM
Obor OECD: Chemical process engineering
Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0361346
Hlavatý, Tomáš - Isoz, Martin - Kovárnová, Anna - Moucha, T. - Sluková, M.
Initial steps towards computer-aided optimization of bread baking process.
[COMPUTATIONAL MECHANICS 2024 conference with international participation /39./. Hotel Srní, 04.11.2024-06.11.2024]
Způsob prezentace: Přednáška
Institucionální podpora: RVO:61388998
Klíčová slova: bread baking * computational fluid dynamics * OpenFOAM
Obor OECD: Chemical process engineering
Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0361346