Vytisknout
0556792 - BC 2023 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
Mihai, R.A. - Landazuri Abarca, P. - Tinizaray Romero, B. - Florescu, L. - Catana, R. - Kosakyan, Anush
Abiotic Factors from Different Ecuadorian Regions and Their Contribution to Antioxidant, Metabolomic and Organoleptic Quality of Theobroma cacao L. Beans, Variety Arriba Nacional.
Plants. Roč. 11, č. 7 (2022), č. článku 976. ISSN 2223-7747. E-ISSN 2223-7747
Institucionální podpora: RVO:60077344
Klíčová slova: cocoa beans * health-benefits * anthocyanin * methylxanthines * flavanol * powder * yield * taste * fine flavor * cocoa * Arriba Nacional * soil nutrients * abiotic factors * antioxidant activity
Obor OECD: Plant sciences, botany
Impakt faktor: 4.5, rok: 2022 ; AIS: 0.623, rok: 2022
Způsob publikování: Open access
Web výsledku:
https://www.mdpi.com/2223-7747/11/7/976DOI: https://doi.org/10.3390/plants11070976
Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0340126
Mihai, R.A. - Landazuri Abarca, P. - Tinizaray Romero, B. - Florescu, L. - Catana, R. - Kosakyan, Anush
Abiotic Factors from Different Ecuadorian Regions and Their Contribution to Antioxidant, Metabolomic and Organoleptic Quality of Theobroma cacao L. Beans, Variety Arriba Nacional.
Plants. Roč. 11, č. 7 (2022), č. článku 976. ISSN 2223-7747. E-ISSN 2223-7747
Institucionální podpora: RVO:60077344
Klíčová slova: cocoa beans * health-benefits * anthocyanin * methylxanthines * flavanol * powder * yield * taste * fine flavor * cocoa * Arriba Nacional * soil nutrients * abiotic factors * antioxidant activity
Obor OECD: Plant sciences, botany
Impakt faktor: 4.5, rok: 2022 ; AIS: 0.623, rok: 2022
Způsob publikování: Open access
Web výsledku:
https://www.mdpi.com/2223-7747/11/7/976DOI: https://doi.org/10.3390/plants11070976
Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0340126