Vytisknout
0524459 - MBÚ 2021 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
Petrásková, Lucie - Káňová, Kristýna - Biedermann, David - Křen, Vladimír - Valentová, Kateřina
Simple and Rapid HPLC Separation and Quantification of Flavonoid, Flavonolignans, and 2,3-Dehydroflavonolignans in Silymarin.
Foods. Roč. 9, č. 2 (2020), č. článku 116. E-ISSN 2304-8158
Grant CEP: GA ČR(CZ) GA18-00132S; GA MŠMT(CZ) LTC18003; GA MŠMT(CZ) LTC19039
Institucionální podpora: RVO:61388971
Klíčová slova: silymarin * milk thistle * flavonolignans
Obor OECD: Analytical chemistry
Impakt faktor: 4.350, rok: 2020
Způsob publikování: Open access
https://www.mdpi.com/2304-8158/9/2/116
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0308820
Petrásková, Lucie - Káňová, Kristýna - Biedermann, David - Křen, Vladimír - Valentová, Kateřina
Simple and Rapid HPLC Separation and Quantification of Flavonoid, Flavonolignans, and 2,3-Dehydroflavonolignans in Silymarin.
Foods. Roč. 9, č. 2 (2020), č. článku 116. E-ISSN 2304-8158
Grant CEP: GA ČR(CZ) GA18-00132S; GA MŠMT(CZ) LTC18003; GA MŠMT(CZ) LTC19039
Institucionální podpora: RVO:61388971
Klíčová slova: silymarin * milk thistle * flavonolignans
Obor OECD: Analytical chemistry
Impakt faktor: 4.350, rok: 2020
Způsob publikování: Open access
https://www.mdpi.com/2304-8158/9/2/116
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0308820