Vytisknout
0510603 - ÚVGZ 2020 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
Bedrníček, J. - Laknerová, I. - Linhartová, I. - Kadlec, J. - Samková, E. - Bárta, J. - Bártová, V. - Mráz, J. - Pešek, M. - Winterová, R. - Vrchotová, Naděžda - Tříska, Jan - Smetana, P.
Onion waste as a rich source of antioxidants for meat products.
Czech Journal of Food Sciences. Roč. 37, č. 4 (2019), s. 268-275. ISSN 1212-1800. E-ISSN 1805-9317
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415
Výzkumná infrastruktura: CzeCOS II - 90061
Institucionální podpora: RVO:86652079
Klíčová slova: Antioxidant * lc/ms * Onion skin * Pork patties
Obor OECD: Food and beverages
Impakt faktor: 0.932, rok: 2019
Způsob publikování: Open access
https://www.agriculturejournals.cz/web/cjfs.htm?type=article&id=68_2018-CJFS
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0301033
Bedrníček, J. - Laknerová, I. - Linhartová, I. - Kadlec, J. - Samková, E. - Bárta, J. - Bártová, V. - Mráz, J. - Pešek, M. - Winterová, R. - Vrchotová, Naděžda - Tříska, Jan - Smetana, P.
Onion waste as a rich source of antioxidants for meat products.
Czech Journal of Food Sciences. Roč. 37, č. 4 (2019), s. 268-275. ISSN 1212-1800. E-ISSN 1805-9317
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415
Výzkumná infrastruktura: CzeCOS II - 90061
Institucionální podpora: RVO:86652079
Klíčová slova: Antioxidant * lc/ms * Onion skin * Pork patties
Obor OECD: Food and beverages
Impakt faktor: 0.932, rok: 2019
Způsob publikování: Open access
https://www.agriculturejournals.cz/web/cjfs.htm?type=article&id=68_2018-CJFS
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0301033