Vytisknout
0506314 - ÚVGZ 2020 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
Kalinová Pexová, J. - Vrchotová, Naděžda - Tříska, Jan
Phenolics levels in different parts of common buckwheat (Fagopyrwn esculentum) achenes.
Journal of Cereal Science. Roč. 85, jan (2019), s. 243-248. ISSN 0733-5210. E-ISSN 1095-9963
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) EF16_019/0000797
Výzkumná infrastruktura: CzeCOS II - 90061
Institucionální podpora: RVO:86652079
Klíčová slova: performance liquid-chromatography * antioxidant activities * moench * rutin * polyphenols * flavonoids * identification * epicatechin * quercetin * catechin * Buckwheat * Catechin * Epicatechin * Quercetin 3-O-beta-D-glucoside
Obor OECD: Food and beverages
Impakt faktor: 2.938, rok: 2019
Způsob publikování: Open access
https://reader.elsevier.com/reader/sd/pii/S0733521018307628?token=43570EF180C9EB871C3E2053F8040C282ED1F57AD0A05A417EDEFCB7210CD0276A358F8E7261BB13627AAE8A7D4003BB
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0298556
Kalinová Pexová, J. - Vrchotová, Naděžda - Tříska, Jan
Phenolics levels in different parts of common buckwheat (Fagopyrwn esculentum) achenes.
Journal of Cereal Science. Roč. 85, jan (2019), s. 243-248. ISSN 0733-5210. E-ISSN 1095-9963
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) EF16_019/0000797
Výzkumná infrastruktura: CzeCOS II - 90061
Institucionální podpora: RVO:86652079
Klíčová slova: performance liquid-chromatography * antioxidant activities * moench * rutin * polyphenols * flavonoids * identification * epicatechin * quercetin * catechin * Buckwheat * Catechin * Epicatechin * Quercetin 3-O-beta-D-glucoside
Obor OECD: Food and beverages
Impakt faktor: 2.938, rok: 2019
Způsob publikování: Open access
https://reader.elsevier.com/reader/sd/pii/S0733521018307628?token=43570EF180C9EB871C3E2053F8040C282ED1F57AD0A05A417EDEFCB7210CD0276A358F8E7261BB13627AAE8A7D4003BB
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0298556