Vytisknout
0507851 - ÚEB 2020 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
Perutka, Z. - Šufeisl, M. - Strnad, Miroslav - Šebela, M.
High-proline proteins in experimental hazy white wine produced from partially botrytized grapes.
Biotechnology and Applied Biochemistry. Roč. 66, č. 3 (2019), s. 398-411. ISSN 0885-4513. E-ISSN 1470-8744
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1204
Institucionální podpora: RVO:61389030
Klíčová slova: Botrytis cinerea * proline * proteomics * thaumatin * wine haze * yeast
Obor OECD: Biochemistry and molecular biology
Impakt faktor: 1.638, rok: 2019
Způsob publikování: Open access
http://dx.doi.org/10.1002/bab.1736
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0298875
Perutka, Z. - Šufeisl, M. - Strnad, Miroslav - Šebela, M.
High-proline proteins in experimental hazy white wine produced from partially botrytized grapes.
Biotechnology and Applied Biochemistry. Roč. 66, č. 3 (2019), s. 398-411. ISSN 0885-4513. E-ISSN 1470-8744
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1204
Institucionální podpora: RVO:61389030
Klíčová slova: Botrytis cinerea * proline * proteomics * thaumatin * wine haze * yeast
Obor OECD: Biochemistry and molecular biology
Impakt faktor: 1.638, rok: 2019
Způsob publikování: Open access
http://dx.doi.org/10.1002/bab.1736
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0298875