Vytisknout
0523584 - ÚCHP 2021 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
Kosović, Ema - Topiař, Martin - Cuřínová, Petra - Sajfrtová, Marie
Stability testing of resveratrol and viniferin obtained from Vitis vinifera L. by various extraction methods considering the industrial viewpoint.
Scientific Reports. Roč. 10, č. 1 (2020), č. článku 5564. ISSN 2045-2322. E-ISSN 2045-2322
Grant CEP: GA TA ČR(CZ) TJ01000249
Institucionální podpora: RVO:67985858
Klíčová slova: epsilon-viniferin * monomer resveratrol * chemistry
Obor OECD: Chemical engineering (plants, products)
Impakt faktor: 4.380, rok: 2020 ; AIS: 1.285, rok: 2020
Způsob publikování: Open access
Web výsledku:
https://www.nature.com/articles/s41598-020-62603-wDOI: https://doi.org/10.1038/s41598-020-62603-w
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0308143
Kosović, Ema - Topiař, Martin - Cuřínová, Petra - Sajfrtová, Marie
Stability testing of resveratrol and viniferin obtained from Vitis vinifera L. by various extraction methods considering the industrial viewpoint.
Scientific Reports. Roč. 10, č. 1 (2020), č. článku 5564. ISSN 2045-2322. E-ISSN 2045-2322
Grant CEP: GA TA ČR(CZ) TJ01000249
Institucionální podpora: RVO:67985858
Klíčová slova: epsilon-viniferin * monomer resveratrol * chemistry
Obor OECD: Chemical engineering (plants, products)
Impakt faktor: 4.380, rok: 2020 ; AIS: 1.285, rok: 2020
Způsob publikování: Open access
Web výsledku:
https://www.nature.com/articles/s41598-020-62603-wDOI: https://doi.org/10.1038/s41598-020-62603-w
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0308143