Vytisknout
0524514 - ÚVGZ 2021 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
Simor, J. - Psota, V. - Klem, Karel
Effect of elevated CO2 concentration, nitrogen nutrition and reduced water availability on malting quality of spring barley.
Kvasný průmysl. Roč. 66, č. 2 (2020), s. 245-254. E-ISSN 2570-8619
Grant CEP: GA MZe(CZ) QK1910197
Institucionální podpora: RVO:86652079
Klíčová slova: protein-concentration * mineral nutrient * climate-change * grain protein * wheat * stress * starch * drought * yield * haze * CO2 concentration * nitrogen * water availability * malting quality * barley
Obor OECD: Food and beverages
Způsob publikování: Open access
http://www.kvasnyprumysl.eu/index.php/kp/article/view/207
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0309137
Simor, J. - Psota, V. - Klem, Karel
Effect of elevated CO2 concentration, nitrogen nutrition and reduced water availability on malting quality of spring barley.
Kvasný průmysl. Roč. 66, č. 2 (2020), s. 245-254. E-ISSN 2570-8619
Grant CEP: GA MZe(CZ) QK1910197
Institucionální podpora: RVO:86652079
Klíčová slova: protein-concentration * mineral nutrient * climate-change * grain protein * wheat * stress * starch * drought * yield * haze * CO2 concentration * nitrogen * water availability * malting quality * barley
Obor OECD: Food and beverages
Způsob publikování: Open access
http://www.kvasnyprumysl.eu/index.php/kp/article/view/207
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0309137