Vytisknout
0474898 - MBÚ 2018 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
Olšovská, J. - Matoulková, D. - Dušek, M. - Felsberg, Jürgen - Jelínková, Markéta - Čejka, P. - Štěrba, K.
Analysis of 100-Year-Old Beer Originated from the Czech Republic.
Journal of Agricultural and Food Chemistry. Roč. 65, č. 16 (2017), s. 3342-3351. ISSN 0021-8561. E-ISSN 1520-5118
Institucionální podpora: RVO:61388971
Klíčová slova: beer aging * carbonyl compounds * transformation of isohumulones
Obor OECD: Microbiology
Impakt faktor: 3.412, rok: 2017
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0271810
Olšovská, J. - Matoulková, D. - Dušek, M. - Felsberg, Jürgen - Jelínková, Markéta - Čejka, P. - Štěrba, K.
Analysis of 100-Year-Old Beer Originated from the Czech Republic.
Journal of Agricultural and Food Chemistry. Roč. 65, č. 16 (2017), s. 3342-3351. ISSN 0021-8561. E-ISSN 1520-5118
Institucionální podpora: RVO:61388971
Klíčová slova: beer aging * carbonyl compounds * transformation of isohumulones
Obor OECD: Microbiology
Impakt faktor: 3.412, rok: 2017
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0271810